• EMPLOYER BRANDING EN DE CANDIDATE JOURNEY

EMPLOYER BRANDING EN DE CANDIDATE JOURNEY

“Candidate Experience” of de “Candidate Journey” zijn termen waar we, in de huidige krappe arbeidsmarkt anno 2019, veel bewuster mee bezig zouden moeten zijn. Maar wat houdt dit dan precies in? ‘De totale ervaring die een sollicitant opdoet met jouw organisatie tijdens het sollicitatieproces.’ En waarom is dit dan zo belangrijk? Die tijd waarin een kandidaat zichzelf aan jou moet verkopen maakt plaats voor een tijd waarin het tweerichtingsverkeer is geworden. Waarom zou een kandidaat voor jouw organisatie moeten gaan werken? Employer branding en de candidate experience gaan hand in hand en het begint dus allemaal bij een positieve beleving van het eerste contact door de kandidaat.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Deze training is bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij het werven van nieuwe medewerkers en meer bewust om willen gaan met de candidate experience.

WAT GA JE LEREN?

Gedurende deze bijeenkomst krijg je tips aangereikt om jouw candidate experience te verbeteren en tegelijkertijd te werken aan jouw employer branding. Twee vliegen in één klap. Het is een interactieve bijeenkomst waarin we met elkaar sparren. Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat sollicitanten jouw organisatie aanbevelen aan anderen ongeacht de uitkomst van de procedure?

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jeroen Bergen is Managing Partner van Primatch. Met zijn ruime ervaring binnen recruitment kan hij veel vertellen over alle facetten van recruitment. Meer weten over Jeroen? Kijk dan bij Primatch Tilburg.

LOCATIE

Primatch Nederland
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

DATUM & TIJD

Dinsdag 25 juni 2019

Inloop: 15.00 uur
Start: 15.15 uur
Einde: 17.30 uur

KOSTEN

Gratis

Trainingen & Bijeenkomsten Primatch

ZIJ GINGEN JE VOOR

Graphic Packaging:

“Veel geleerd binnen een kleine tijd en veel ideeën opgedaan.”

Mazars:

“Fijne informele sfeer en erg interactief.”

Kühne Holland:

“Laagdrempelig, leuk om anderen te horen met vergelijkbare of aansluitende vraag-/probleemstukken.”

NetMatch:

“Persoonlijke benadering, ontvangst met alle namen op het scherm, mogelijkheid om elkaar te leren kennen, interactie tussen sprekers en deelnemers. Prettig dat deze bijeenkomsten vanaf het einde van de middag gepland worden.”

Levens Cooking & Baking:

“De interactiviteit en persoonlijke benadering zijn mij erg bijgebleven. Knap, de sprekers kende iedereen van naam.”

Samenwerkende Tandartsen:

“Het was een inspirerende sessie. Leuk dat jullie onze websites onder de loep namen. Confronterend, maar daarom juist iets om van te leren. Leuk om te zien hoe je het dan wel moet doen.”

Andriessen:

“De interactieve opzet en de voorbeelden van alle deelnemers die in de bijeenkomst waren meegenomen was erg interessant.”

ABC E Business:

“Ik vond het ontzettend interessant en heb goede adviezen mogen ontvangen die ik meteen kan toepassen.”