fbpx
  • TRAINING EMPLOYER BRANDING

TRAINING EMPLOYER BRANDING

Neem een voorsprong met een sterk werkgeversmerk. Om nieuw talent binnen te halen én om te verbinden met jouw huidig talent. De beste kandidaten kiezen niet alleen voor een baan. De visie, doelen en cultuur zijn minstens zo belangrijk. Ze kiezen het liefst voor een bedrijf wat zichtbaar is en waar ze trots op kunnen zijn. Willen ze ook werken bij jouw bedrijf?

Employer branding wordt steeds belangrijker in een arbeidsmarkt, waar sollicitanten het weer steeds meer voor het zeggen hebben. Denk aan naamsbekendheid. Maar ook aan het vormgeven van je reputatie op de arbeidsmarkt.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Deze training is bedoeld voor HR Professionals, DGA’s en andere stakeholders van bedrijven die aantrekkelijk willen zijn voor de arbeidsmarkt.

WAT GA JE LEREN?

Hoe een werken-bij-site, advertenties, vacatureteksten, job marketing en je zichtbaarheid op social media bijdragen aan een positief werkgeversmerk. Met maximaal 20 deelnemers wordt (inter)actief aan de slag gegaan met employer branding. Tijdens de bijeenkomst is er veel ruimte voor het delen van kennis en ervaringen met de andere deelnemers.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Marco van de Vliet is partner voor de regio Kempen/Eindhoven. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring binnen recruitment en hij kan veel vertellen over het belang van employer branding. Meer weten over Marco, kijk dan bij Primatch Kempen.

LOCATIES

23 oktober 2017
Hoofdkantoor Brabant
Meerheide 5
5521 DZ Eersel

31 oktober 2017
‘Moorland 4’
Moorland 4
5688 GA Oirschot

8 november 2017
Place for Bizz
Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard

DATUM & TIJD

Ontvangst     17.15 uur
Start               17.30 uur
Einde             18.30 uur

ZIJ GINGEN JE VOOR

Graphic Packaging:

“Veel geleerd binnen een kleine tijd en veel ideeën opgedaan.”

Mazars:

“Fijne informele sfeer en erg interactief.”

Kühne Holland:

“Laagdrempelig, leuk om anderen te horen met vergelijkbare of aansluitende vraag-/probleemstukken.”

NetMatch:

“Persoonlijke benadering, ontvangst met alle namen op het scherm, mogelijkheid om elkaar te leren kennen, interactie tussen sprekers en deelnemers. Prettig dat deze bijeenkomsten vanaf het einde van de middag gepland worden.”

Levens Cooking & Baking:

“De interactiviteit en persoonlijke benadering zijn mij erg bijgebleven. Knap, de sprekers kende iedereen van naam.”

Samenwerkende Tandartsen:

“Het was een inspirerende sessie. Leuk dat jullie onze websites onder de loep namen. Confronterend, maar daarom juist iets om van te leren. Leuk om te zien hoe je het dan wel moet doen.”

Andriessen:

“De interactieve opzet en de voorbeelden van alle deelnemers die in de bijeenkomst waren meegenomen was erg interessant.”

ABC E Business:

“Ik vond het ontzettend interessant en heb goede adviezen mogen ontvangen die ik meteen kan toepassen.”

© Copyright - Primatch