fbpx
  • POOLMANAGEMENT

POOLMANAGEMENT

De gedachte achter poolmanagement is dat je in een vroegtijdig stadium mensen bewust maakt van de mogelijkheden die jouw bedrijf biedt. Door in een (veel) eerder stadium dan dat de actuele vacature ontstaat met kandidaten in gesprek te zijn, kan op verschillende manieren de kandidaat geschikt ‘gemaakt’ worden voor de functie. In de huidige arbeidsmarkt levert dit een belangrijke bijdrage aan de invulling van tekorten.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

De workshop is bedoeld voor ieder die bewust en strategisch wil omgaan met de uitdagingen die de huidige arbeidsmarkt oplevert.

WAT GA JE LEREN?

Je leert hoe je poolmanagement in je eigen organisatie in kan zetten en hoe je op deze manier vacatures succesvol kan vervullen.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Bas Eggink is HR Business Consultant en partner voor Primatch Zwolle. Met zijn ervaring binnen recruitment kan hij veel vertellen over de impact van het inzetten van je eigen netwerk en ook hoe je dit optimaal kunt benutten. Meer weten over Bas? Kijk dan bij Primatch Zwolle.

LOCATIE

Zwolle

DATUM & TIJD

Dinsdag 29 oktober 2019

KOSTEN

Gratis

ZIJ GINGEN JE VOOR

Graphic Packaging:

“Veel geleerd binnen een kleine tijd en veel ideeën opgedaan.”

Mazars:

“Fijne informele sfeer en erg interactief.”

Kühne Holland:

“Laagdrempelig, leuk om anderen te horen met vergelijkbare of aansluitende vraag-/probleemstukken.”

NetMatch:

“Persoonlijke benadering, ontvangst met alle namen op het scherm, mogelijkheid om elkaar te leren kennen, interactie tussen sprekers en deelnemers. Prettig dat deze bijeenkomsten vanaf het einde van de middag gepland worden.”

Levens Cooking & Baking:

“De interactiviteit en persoonlijke benadering zijn mij erg bijgebleven. Knap, de sprekers kende iedereen van naam.”

Samenwerkende Tandartsen:

“Het was een inspirerende sessie. Leuk dat jullie onze websites onder de loep namen. Confronterend, maar daarom juist iets om van te leren. Leuk om te zien hoe je het dan wel moet doen.”

Andriessen:

“De interactieve opzet en de voorbeelden van alle deelnemers die in de bijeenkomst waren meegenomen was erg interessant.”

ABC E Business:

“Ik vond het ontzettend interessant en heb goede adviezen mogen ontvangen die ik meteen kan toepassen.”

© Copyright - Primatch