TRAINING RECRUITMENT ANNO 2019

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om de werving van nieuwe medewerkers (deels) zelf op te pakken. Een goede keuze! Maar waar begin je? Wat zijn de belangrijkste zaken rondom recruitment anno 2019 waar je aan moet denken? Wat is er veranderd, wat is belangrijk en zijn we ons wel bewust van alles waar we ons bewust van moeten zijn? Waar begint de werving en hoever loopt de selectie door? Heb je de onboarding in je organisatie al perfect op orde? Met welke wetgeving hebben we of krijgen we te maken? Kortom, genoeg om te bespreken.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Voor iedereen die professioneel betrokken is binnen een organisatie bij het werven van nieuwe medewerkers.

WAT GA JE LEREN?

Allerlei onderwerpen rondom recruitment komen voorbij (deels afhankelijk van de behoefte van de deelnemers). Het proces van recruitment wordt besproken van begin tot eind en alles wat daarbij komt kijken. We bespreken praktijkvoorbeelden en delen zoveel mogelijk kennis. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin er veel ruimte is voor het delen van ervaringen. Doel van de bijeenkomst is om je tips te geven die je meteen in je werkzaamheden kunt toepassen. Om deze reden wordt de sessie redelijk breed getrokken totdat er uiteraard meer behoefte is aan diepgang.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Managing Partner Primatch - Jeroen Bergen

Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch. Hij heeft ruim 18 jaar ervaring binnen online recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectie trajecten. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere tool2match.

LOCATIE

Primatch Nederland
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

DATUM & TIJD

Donderdag 3 oktober 2019

Inloop: 15.00 uur
Start: 15.15 uur
Einde: 17.30 uur

KOSTEN

Gratis