ONTBIJTSESSIE SOCIAL MEDIA & RECRUITMENT

De kracht van Social Media is anno 2019 volledig doorgedrongen als het gaat om personeelswerving. Om niet achter te blijven en de plank volledig mis te slaan in het vinden van de juiste kandidaat is het belangrijk hierop in te spelen. Waar is mijn doelgroep actief? Denk hierbij verder dan alleen je vacature posten op LinkedIn en Facebook. Ook Youtube, Instagram en Snapchat zijn kanalen waar de ideale kandidaat dagelijks op te vinden kan zijn.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Voor iedereen die professioneel betrokken is binnen een organisatie bij het werven van nieuwe medewerkers.

WAT GA JE LEREN?

In deze training nemen we jou als deelnemer mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen die social media heeft doorgemaakt als het gaat om recruitment. Hoe kun jij jouw organisatie het beste neerzetten op het online platform en hoe bereik je de beste kandidaten voor jouw vacature? Ook bespreken we de nieuwste trends en de do’s en don’ts op het gebied van social media. Het is een interactieve bijeenkomst waarin voldoende gelegenheid is om te sparren met andere deelnemers.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Partner Primatch Noordoost Brabant

Marcel van den Bogaart is partner voor Primatch Noordoost Brabant. Met zijn ervaring binnen recruitment kan hij veel vertellen over de impact van het inzetten van je eigen netwerk en ook hoe je dit optimaal kunt benutten. Meer weten over Marcel? Kijk dan bij Primatch Noordoost Brabant.

LOCATIE

d’n Office
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

DATUM & TIJD

Donderdag 24 januari 2019

Inloop: 7.45 uur
Start: 8.00 uur
Einde: 9.30 uur

KOSTEN

Gratis