fbpx

  ONTBIJTSESSIE SOCIAL MEDIA & RECRUITMENT

  De kracht van Social Media is anno 2019 volledig doorgedrongen als het gaat om personeelswerving. Om niet achter te blijven en de plank volledig mis te slaan in het vinden van de juiste kandidaat is het belangrijk hierop in te spelen. Waar is mijn doelgroep actief? Denk hierbij verder dan alleen je vacature posten op LinkedIn en Facebook. Ook Youtube, Instagram en Snapchat zijn kanalen waar de ideale kandidaat dagelijks op te vinden kan zijn.

  VOOR WIE IS DEZE TRAINING

  Voor iedereen die professioneel betrokken is binnen een organisatie bij het werven van nieuwe medewerkers.

  WAT GA JE LEREN?

  In deze training nemen we jou als deelnemer mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen die social media heeft doorgemaakt als het gaat om recruitment. Hoe kun jij jouw organisatie het beste neerzetten op het online platform en hoe bereik je de beste kandidaten voor jouw vacature? Ook bespreken we de nieuwste trends en de do’s en don’ts op het gebied van social media. Het is een interactieve bijeenkomst waarin voldoende gelegenheid is om te sparren met andere deelnemers.

  WIE GEEFT DE TRAINING?

  Partner Primatch Noordoost Brabant

  Marcel van den Bogaart is partner voor Primatch Noordoost Brabant. Met zijn ervaring binnen recruitment kan hij veel vertellen over de impact van het inzetten van je eigen netwerk en ook hoe je dit optimaal kunt benutten. Meer weten over Marcel? Kijk dan bij Primatch Noordoost Brabant.

  LOCATIE

  d’n Office
  Loopkantstraat 25
  5405 AC Uden

  Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

  DATUM & TIJD

  Donderdag 24 januari 2019

  Inloop: 7.45 uur
  Start: 8.00 uur
  Einde: 9.30 uur

  KOSTEN

  Gratis

  ZIJ GINGEN JE VOOR

  Graphic Packaging:

  “Veel geleerd binnen een kleine tijd en veel ideeën opgedaan.”

  Mazars:

  “Fijne informele sfeer en erg interactief.”

  Kühne Holland:

  “Laagdrempelig, leuk om anderen te horen met vergelijkbare of aansluitende vraag-/probleemstukken.”

  NetMatch:

  “Persoonlijke benadering, ontvangst met alle namen op het scherm, mogelijkheid om elkaar te leren kennen, interactie tussen sprekers en deelnemers. Prettig dat deze bijeenkomsten vanaf het einde van de middag gepland worden.”

  Levens Cooking & Baking:

  “De interactiviteit en persoonlijke benadering zijn mij erg bijgebleven. Knap, de sprekers kende iedereen van naam.”

  Samenwerkende Tandartsen:

  “Het was een inspirerende sessie. Leuk dat jullie onze websites onder de loep namen. Confronterend, maar daarom juist iets om van te leren. Leuk om te zien hoe je het dan wel moet doen.”

  Andriessen:

  “De interactieve opzet en de voorbeelden van alle deelnemers die in de bijeenkomst waren meegenomen was erg interessant.”

  ABC E Business:

  “Ik vond het ontzettend interessant en heb goede adviezen mogen ontvangen die ik meteen kan toepassen.”