VACATURETEKSTEN SCHRIJVEN

Van elke vacaturetekst heb je er maar één. Een vacaturetekst is voor elk bedrijf en elke functie uniek. Toch zien wij vooral nog weinig inspirerende en aansprekende vacatureteksten op jobboards: 8 van de 10, zien er nagenoeg hetzelfde uit en beschrijven alleen het functieprofiel. Een gemiste kans! Want met een vacaturetekst kun je niet alleen een uniek verhaal vertellen. Maar ook direct werken aan je employer branding. Adverteren zonder wervende tekst is zonde van je tijd en gemaakte kosten. Of komen er misschien teveel (slechte) reacties op een vacature binnen. Wat je onnodig veel tijd kost en ook misschien niet eens de juiste kandidaat oplevert?

VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

Deze training is voor iedereen die betere vacatureteksten wil schrijven. Want met een beetje extra aandacht, zorg jij dat de juiste doelgroep bereikt wordt.

WAT GA JE LEREN?

De vacatureteksten van verschillende deelnemers zullen onder de loep worden genomen. Zo maken we het interactief. En leer je aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe je vacatureteksten kunt verbeteren. Ook wordt dieper ingegaan op de diverse doelgroepen van vacatures: want een Accountmanager moet je écht anders triggeren, dan een C# Programmeur, Technisch Tekenaar of Assistent Controller!

WIE GEEFT DE TRAINING?

Partner Primatch Roosendaal - Rudolf van Gastel

Rudolf van Gastel is Partner Primatch West-Brabant. Hij heeft ruime ervaring binnen online recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectie trajecten.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Gianni Mascolo is Partner Primatch West-Brabant. Met zijn ruime ervaring binnen recruitment, kan hij je veel vertellen over alle facetten van recruitment.

LOCATIE

Roosendaal

DATUM & TIJD

Dinsdag 21 april 2020

Inloop: 15.15 uur
Start: 15.30 uur
Einde: 17.30 uur

KOSTEN

Gratis