fbpx
  • WERVEN VIA JE EIGEN NETWERK

WERVEN VIA JE EIGEN NETWERK

De reden dat steeds meer bedrijven kiezen voor het werven via het eigen netwerk (ook wel referral recruitment genoemd), is omdat het relatief goedkoop is. Je put immers uit het netwerk van je huidige medewerkers en hoeft geen geld uit te geven aan het plaatsen van vacatures of aan het werven van kandidaten via een bureau. Daarnaast is het een betrouwbare wervingsbron en is de kwaliteit van kandidaten hoog. Een referral zoekactie levert meestal meer op dan het aanschrijven van kandidaten via LinkedIn.

Maak jij al gebruik van je collega’s als wervingskanaal?

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Voor iedereen die ieder die meer rendement wil halen uit de werving van nieuwe medewerkers en daarbij ook het eigen netwerk wil inzetten.

WAT GA JE LEREN?

Je leert binnen deze training hoe je werving binnen je eigen netwerk inzet, hoe je er draagvlak voor krijgt, welke werkwijze je kunt kiezen, hoe je de aandacht vasthoudt en hoe je eigen medewerkers kunt belonen voor het aandragen van nieuwe medewerkers. We bespreken praktijkvoorbeelden en delen zoveel mogelijk kennis. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin er veel ruimte is voor het delen van ervaringen.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Partner Primatch Roosendaal - Rudolf van Gastel

Rudolf van Gastel is Partner Primatch Roosendaal. Hij heeft ruime ervaring binnen online recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectie trajecten. Meer weten over Rudolf? Kijk dan bij Primatch Roosendaal.

LOCATIE

Allekante
Houtakkerstraat 15
4837 BT
Breda

DATUM & TIJD

Donderdag 16 mei 2019

Inloop: 16.00 uur
Start: 16.30 uur
Pauze: 17.30 uur (inclusief kleine versnapering)
Einde: 18.30 uur

KOSTEN

Gratis

ZIJ GINGEN JE VOOR

Graphic Packaging:

“Veel geleerd binnen een kleine tijd en veel ideeën opgedaan.”

Mazars:

“Fijne informele sfeer en erg interactief.”

Kühne Holland:

“Laagdrempelig, leuk om anderen te horen met vergelijkbare of aansluitende vraag-/probleemstukken.”

NetMatch:

“Persoonlijke benadering, ontvangst met alle namen op het scherm, mogelijkheid om elkaar te leren kennen, interactie tussen sprekers en deelnemers. Prettig dat deze bijeenkomsten vanaf het einde van de middag gepland worden.”

Levens Cooking & Baking:

“De interactiviteit en persoonlijke benadering zijn mij erg bijgebleven. Knap, de sprekers kende iedereen van naam.”

Samenwerkende Tandartsen:

“Het was een inspirerende sessie. Leuk dat jullie onze websites onder de loep namen. Confronterend, maar daarom juist iets om van te leren. Leuk om te zien hoe je het dan wel moet doen.”

Andriessen:

“De interactieve opzet en de voorbeelden van alle deelnemers die in de bijeenkomst waren meegenomen was erg interessant.”

ABC E Business:

“Ik vond het ontzettend interessant en heb goede adviezen mogen ontvangen die ik meteen kan toepassen.”

© Copyright - Primatch