WEBINAR: VACATURETEKSTEN SCHRIJVEN, TIPS & TRICKS

11 mei 2021 | 15:30 – 16:30 | Gratis deelname

Elke vacature is uniek en heeft daarom een unieke eigen vacaturetekst nodig om de juiste doelgroep en passende kandidaat aan te spreken. Toch zien wij vooral nog weinig inspirerende en aansprekende vacatureteksten op jobboards; 8 van de 10 zien er nagenoeg hetzelfde uit en beschrijven alleen het functieprofiel. Een gemiste kans! Want je vacaturetekst is de kans om het te vertellen wat jouw bedrijf interessant maakt, wat de bedrijfscultuur typeert en welk DNA je moet hebben om binnen het bedrijf op je plek te zijn. Werken aan je employer brand dus én tegelijkertijd een sterke manier om voor selectie te doen want alleen diegene die zich aangesproken voelen zullen reageren.

WAT GA JE LEREN?

  • Opbouw en structuur van een wervende tekst.
  • Hoe je de stijl van een tekst kan afstemmen op je doelgroep want een # Programmeur trigger je echt anders dan een Accountmanager.
  • Job branding (als onderdeel van employer branding)
  • SEO tips and trics om je vacature optimaal gevonden te laten worden door Google.

VOOR WIE IS DEZE KENNISSESSIE?

Deze training is voor iedereen die zich bezighoudt met het werven en selecteren van nieuw personeel met een interesse in het zo goed mogelijk bereiken én aanspreken van doelgroepen.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jeroen Bergen is Partner Vennoot Primatch Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring op het vlak van online recruitment, Employer Branding, Candidate journey’s en recruitment proces technologie, kan Jeroen als geen ander vertellen over de impact van Covid 19 op de arbeidsmarkt, wat er vergelijkbaar maar ook anders is aan deze periode t.a.v. andere crises en hoe je als werkgever juist nu het verschil kan maken!

https://www.linkedin.com/in/jeroenbergen/

LOCATIE

Webinar

DATUM & TIJD

Dinsdag 11 mei

Start: 15.30 uur
Einde: 16.30 uur

KOSTEN

Gratis