VACATURETEKSTEN SCHRIJVEN EN VIDEOMARKETING

In het proces van werving en selectie is een goede vacaturetekst essentieel. Met een vacaturetekst kun je niet alleen een uniek verhaal vertellen, het draagt ook direct bij aan je employer branding en het verhoogt je kwalitatieve reacties. Adverteren zonder wervende tekst is zonde van je tijd en gemaakte kosten!

Het inzetten van video bij een vacature-uiting werkt heel goed. Het schetst een helder beeld van de organisatie (wie ben je), versterkt daarmee je werkgeversmerk en het verhoogt de conversie, het bereik en de online vindbaarheid.

Wil jij weten hoe je jouw doelgroep kunt bereiken en hoe je video daarbij als tool goed in kunt zetten? Meld je dan nu aan!

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Voor iedereen die professioneel betrokken is binnen een organisatie bij het werven van nieuwe medewerkers en andere mogelijkheden wil inzetten.

WAT GA JE LEREN?

  • Waar een goede vacaturetekst kwalitatief aan voldoet.
  • Hoe bereik je verschillende doelgroepen met je uitingen.

De vacatureteksten van verschillende deelnemers zullen onder de loep worden genomen. Zo maken we het interactief. Aan de hand van deze praktijkvoorbeelden krijg je inzicht in hoe je vacatureteksten kunt verbeteren. Ook wordt er dieper ingegaan op de diverse doelgroepen van vacatures, want een Accountmanager moet je écht anders triggeren dan een C# Programmeur, Technisch Tekenaar of Assistent Controller!

WIE GEEFT DE TRAINING?

Tessie Molkenboer is Recruitment Consultant bij Primatch Tilburg. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring binnen recruitment en is gespecialiseerd in strategisch recruitment en Employer Branding.

LOCATIE

Primatch Nederland
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

DATUM & TIJD

Donderdag 28 november 2019

Inloop: 14.45 uur
Start: 15.00 uur
Einde: 17.30 uur

KOSTEN

Gratis