fbpx

  VACATURETEKSTEN, SEO & VIDEO

  Elke vacature is uniek en heeft daarom een unieke eigen vacaturetekst nodig om de juiste doelgroep en passende kandidaat aan te spreken. Toch zien wij vooral nog weinig inspirerende en aansprekende vacatureteksten op jobboards; 8 van de 10 zien er nagenoeg hetzelfde uit en beschrijven alleen het functieprofiel. Een gemiste kans! Want je vacaturetekst is de kans om het te vertellen wat jouw bedrijf interessant maakt, wat de bedrijfscultuur typeert en welk DNA je moet hebben om binnen het bedrijf op je plek te zijn. Werken aan je employer brand dus én tegelijkertijd een sterke manier om voor selectie te doen want alleen diegene die zich aangesproken voelen zullen reageren.

  VOOR WIE IS DEZE TRAINING

  Deze training is voor iedereen die zich bezighoudt met het werven en selecteren van nieuw personeel met een interesse in het zo goed mogelijk bereiken én aanspreken van doelgroepen.

  WAT GA JE LEREN?

  • Opbouw en structuur van een wervende tekst.
  • Hoe je de stijl van een tekst kan afstemmen op je doelgroep want een # Programmeur trigger je echt anders dan een Accountmanager.
  • Job branding (als onderdeel van employer branding)
  • SEO tips and trics om je vacature optimaal gevonden te laten worden door Google.

  De theorie brengen we meteen in de praktijk; alle deelnemers wordt gevraagd ter voorbereiding op de training een vacaturetekst door te sturen. Een aantal daarvan zullen we bespreken in de training.

  Deze training is tot stand gekomen vanuit onze samenwerking met Marketingbureau Bluebox. Zij zullen samen met onze Recruitment Specialist Marco van de Vliet deze training verzorgen.

  LOCATIE

  Bluebox
  Gindrapassage 6
  5531 CP Bladel

  DATUM & TIJD

  Dinsdag 7 mei 2019

  Inloop: 14.45 uur
  Start: 15.00 uur
  Einde: 19.00 uur

  KOSTEN

  Gratis

  ZIJ GINGEN JE VOOR

  Graphic Packaging:

  “Veel geleerd binnen een kleine tijd en veel ideeën opgedaan.”

  Mazars:

  “Fijne informele sfeer en erg interactief.”

  Kühne Holland:

  “Laagdrempelig, leuk om anderen te horen met vergelijkbare of aansluitende vraag-/probleemstukken.”

  NetMatch:

  “Persoonlijke benadering, ontvangst met alle namen op het scherm, mogelijkheid om elkaar te leren kennen, interactie tussen sprekers en deelnemers. Prettig dat deze bijeenkomsten vanaf het einde van de middag gepland worden.”

  Levens Cooking & Baking:

  “De interactiviteit en persoonlijke benadering zijn mij erg bijgebleven. Knap, de sprekers kende iedereen van naam.”

  Samenwerkende Tandartsen:

  “Het was een inspirerende sessie. Leuk dat jullie onze websites onder de loep namen. Confronterend, maar daarom juist iets om van te leren. Leuk om te zien hoe je het dan wel moet doen.”

  Andriessen:

  “De interactieve opzet en de voorbeelden van alle deelnemers die in de bijeenkomst waren meegenomen was erg interessant.”

  ABC E Business:

  “Ik vond het ontzettend interessant en heb goede adviezen mogen ontvangen die ik meteen kan toepassen.”