• PRIMATCH AMSTERDAM

RECRUITMENT PARTNER AMSTERDAM

In de regio Amsterdam is Primatch Partner Debby Reemers actief. Maak kennis met Debby:

“Als Primatch-partner ben ik een 360 graden recruitmentpartner voor organisaties. Ik heb 16 jaar HR-en organisatieadvieservaring opgedaan in zowel multinationals als in MKB. De afgelopen zeven jaar heb ik de focus op recruitment gelegd. Een fascinerend en veelzijdig vakgebied met raakvlakken in de marketing, psychologie maar ook organisatieadvies.

Ik deel graag mijn kennis over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, de meest recente (online)recruitment-tools en innovatieve systemen en sta organisaties bij in het zelf steeds effectiever werven en selecteren zowel strategisch als operationeel. Met een vast uurtarief en door de modulaire opbouw is onze dienstverlening heel transparant.

Ik woon sinds 1999 in Amsterdam en ben dan ook met groot enthousiasme Primatch Partner voor de regio Amsterdam.”

MEER WETEN?

Kan je ondersteuning gebruiken bij werving en selectie en is jouw bedrijf gevestigd in de regio Amsterdam? Wij kunnen je helpen met het optimaliseren van je recruitmentproces. Neem contact op via 088-5325123.

Primatch Partner Debby Reemers

Debby Reemers

Primatch Amsterdam

Zij waren je voor in regio Amsterdam:

Meer leren?

Wij organiseren regelmatig webinars over verschillende onderwerpen, zoals Employer Branding, Referral Recruitment of over het werven van Millennials. Altijd interactief met prikkelende inzichten en praktische tips! De webinars duren ongeveer 1 uur en zijn gratis bij te wonen. Ben jij erbij?

© Copyright 2021 - Primatch