fbpx
  • PRIMATCH AMSTERDAM

PRIMATCH AMSTERDAM

In de regio Amsterdam is onze partner Debby Reemers actief.

“Als Primatch-partner ben ik een 360 graden recruitmentpartner voor organisaties. Ik heb 16 jaar HR-en organisatieadvieservaring opgedaan in zowel multinationals als in MKB. De afgelopen zeven jaar heb ik de focus op recruitment gelegd. Een fascinerend en veelzijdig vakgebied met raakvlakken in de marketing, psychologie maar ook organisatieadvies.

Ik deel graag mijn kennis over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, de meest recente (online)recruitment-tools en innovatieve systemen en sta organisaties bij in het zelf steeds effectiever werven en selecteren zowel strategisch als operationeel. Met een vast uurtarief en door de modulaire opbouw is onze dienstverlening heel transparant.

Ik woon sinds 1999 in Amsterdam en ben dan ook met groot enthousiasme Primatch Partner voor de regio Amsterdam.”

Bekijk hier de bedrijfsfilm van Primatch. Kan je ondersteuning gebruiken bij werving en selectie en zit jouw bedrijf gevestigd in de regio Amsterdam? Wij kunnen je helpen met het optimaliseren van je recruitmentproces. Neem contact op met Debby via 088-5325123. Liever contact via mail en/of LinkedIn? Klik dan rechts op de contactopties.

NIEUWS & BIJEENKOMSTEN

Er worden regelmatig bijeenkomsten in de regio gegeven met onderwerpen zoals employer branding en vacatureteksten schrijven. Tevens wordt er regelmatig nieuws gedeeld over onder andere de regio Amsterdam. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws of jezelf aanmelden voor een bijeenkomst? Klik dan hieronder!

Debby Reemers

Primatch Amsterdam

Zij waren je voor in regio Amsterdam: