fbpx
  • PRIMATCH APELDOORN DEVENTER

    Maak kennis met Willem

PRIMATCH APELDOORN – DEVENTER

In de regio Apeldoorn – Deventer is onze partner Willem Olthof actief.

“Als partner van Primatch verbind ik mijn expertise in selectie en ontwikkeling met innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van recruitment. Klanten kiezen a la carte uit een breed portfolio aan beproefde recruitment oplossingen en hebben zelf de regie in de werving & selectie. Deze klantgerichte en transparante aanpak maakt Primatch uniek en zorgt voor een optimale samenwerking!

Bekijk hier de bedrijfsfilm van Primatch. Kan je ondersteuning gebruiken bij werving en selectie en zit jouw bedrijf gevestigd in de regio Amsterdam? Wij kunnen je helpen met het optimaliseren van je recruitmentproces. Neem contact op met Willem via 06-11536546 . Liever contact via mail en/of LinkedIn? Klik dan onder de foto!

NIEUWS & BIJEENKOMSTEN

Er worden regelmatig bijeenkomsten in de regio gegeven met onderwerpen zoals employer branding en vacatureteksten schrijven. Tevens wordt er regelmatig nieuws gedeeld over onder andere de regio Amsterdam. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws of jezelf aanmelden voor een bijeenkomst? Klik dan hieronder!

Willem Olthof

Primatch Apeldoorn – Deventer