fbpx
  • Primatch Breda

    Maak kennis met Gianni

PRIMATCH BREDA

In de regio West Brabant is onze partner Gianni Mascolo actief.

Ik geloof dat de beste organisaties floreren als intrinsiek gemotiveerde personeel op de juiste plek in de organisatie de juiste dingen doen. Wat mij drijft in het speelveld van in- en doorstroom van personeel is van toegevoegde waarde zijn voor organisaties die met goed personeel het verschil willen maken. Personeel is een belangrijke en kostbare investering en vormt de basis van een succesvolle organisatie.

In Primatch heb ik een sterke en innovatie partner gevonden. Dankzij deze samenwerking ben ik nog beter in staat om duurzame, transparante en betaalbare oplossingen en ondersteuning aan te bieden bij werving & selectie. We rekenen de uren die daadwerkelijk worden gemaakt en de diensten die worden ingezet. We toveren geen kandidaat uit de hoed, maar helpen om sámen met het bedrijf de juiste mensen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren. Door de modulaire dienstverlening krijg men precies datgene wat een bedrijf van Primatch vraagt. Bovendien wordt daardoor bijgedragen aan het neerzetten en uitbouwen van een goed werkgeversmerk.”

Bekijk hier de bedrijfsfilm van Primatch. Kan je ondersteuning gebruiken bij werving en selectie en zit jouw bedrijf gevestigd in de regio Breda? Wij kunnen je helpen met het optimaliseren van je recruitmentproces. Neem contact op met Gianni via 06-54967984. Liever contact via mail en/of LinkedIn? Klik dan op de foto!

NIEUWS & BIJEENKOMSTEN

Er worden regelmatig bijeenkomsten in de regio gegeven met onderwerpen zoals employer branding en vacatureteksten schrijven. Tevens wordt er regelmatig nieuws gedeeld over onder andere de regio West Brabant. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws of jezelf aanmelden voor een bijeenkomst? Klik dan hieronder!

Gianni Mascolo

Gianni Mascolo

Primatch West Brabant

Zij waren je voor in regio West Brabant: