• PRIMATCH DEN HAAG

RECRUITMENT PARTNER DEN HAAG

In de regio Den Haag is Primatch Partner Farida Heezen actief. Maak kennis met Farida:

Ik help je organisatie aantrekkelijk en vindbaar te maken, waardoor je wordt gevonden door de juiste kandidaten.

Je wilt groeien in personeel, maar hoe bereik je het beste talent?

Op je vacatures krijg je niet de juiste reacties en via LinkedIn berichten ontvang je geen respons. Bureaus inhuren is te duur. Al met al staan je vacatures te lang open met alle gevolgen van dien.

Dit kan anders!

De afgelopen 15 jaar heb ik als recruiter honderden mensen geholpen aan een nieuwe baan. Ik heb zelf ervaren hoe lastig het kan zijn om goede mensen te vinden.

Maar door de inzet van de juiste arbeidsmarktcommunicatietools lukt het om wel toegang te krijgen tot het beste talent op de arbeidsmarkt. Ik help jouw organisatie met het bereiken en overtuigen van de juiste mensen.

Het resultaat?

  • gevonden worden i.p.v. zoeken
  • voorkeurspositie op de arbeidsmarkt
  • hogere kwaliteit sollicitaties
  • meer betrokkenheid, trots en motivatie bij huidige medewerkers

Met een vast uurtarief en door de modulaire opbouw is onze dienstverlening heel transparant.

Kan je ondersteuning gebruiken bij werving en selectie en is jouw bedrijf gevestigd in de regio Den Haag? Ik help je met het optimaliseren van je recruitmentproces. Neem contact op via farida.heezen@primatch.nl of stuur mij een bericht via WhatsApp.

Primatch Partner Farida Heezen

Farida Heezen

Primatch Den Haag

Meer leren?

Wij organiseren regelmatig webinars over verschillende onderwerpen, zoals Employer Branding, Referral Recruitment of over het werven van Millennials. Altijd interactief met prikkelende inzichten en praktische tips! De webinars duren ongeveer 1 uur en zijn gratis bij te wonen. Ben jij erbij?