fbpx
 • Primatch Den Bosch - Waalwijk

Primatch Waalwijk – Den Bosch

Mijn naam is Sandra Bruurmijn en partner van regio Waalwijk – Den Bosch. Al meer dan 18 jaar heb ik ervaring in de recruitment branche. Het allermooiste van mijn vak als recruitment specialist is dat je daadwerkelijk verschil kunt maken voor organisaties met hun zoektocht naar nieuwe collega’s.

Met een doordachte recruitment strategie kun je het werving en selectieproces van ieder bedrijf optimaliseren. Met deze gedachten werk ik dag dagelijks samen met bedrijven in Waalwijk, Den Bosch Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Rosmalen, Vught, Heusen, Wijk en Aalburg, Hedel.

Wat doet een interim recruiter van Primatch in de regio Waalwijk – Den Bosch?

De start van een samenwerking begint bij de employer branding strategie.  Samen met een team van collega’s vertalen we de organisatie doelen en kernwaarden naar het recruitmentplan. Het recruitment plan van jouw organisatie bevat de belangrijkste recruitment onderdelen: vacature teksten schrijven, databank search, recruitment software, vacatures verspreiden via media campagnes en social media, assessments en sollicitatie tests.

Lastig om zelf geschikte kandidaten te vinden in regio Waalwijk – Den Bosch?

Ontvang je weinig geschikte kandidaten die reageren op jouw vacatures, terwijl je deze toch hebt uitgezet? Heb je voor de juiste kanalen gekozen? Een doelgroepanalyse gedaan? En hoe is eigenlijk je online conversie? Wij helpen jou met het verspreiden van jouw vacature.

Worden er ook gratis recruitment trainingen verzorgd?

Bedrijven inspireren en informeren over recruitment highlights, zoals Employer branding, vacature teksten schrijven, social media, werken-bij pagina’s en allerlei veel voorkomende recruitment uitdagingen. In een middag zijn de deelnemers weer op de hoogte van de nieuwste recruitment ontwikkelingen. Het leuke is dat deelname aan de recruitment training gratis is!

Wat doet Primatch verder in regio Waalwijk, Den Bosch Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Rosmalen, Vught, Hedel, Wijk en Aalburg en Heusden.

 • Employer branding
 • Candidate journey
 • Onboarding
 • Talent pooling
 • Jobmarketing
 • Assessments
 • Referral recruitment
 • Werken-bij site
 • Recruitment software
 • Alumni networking
 • Campus recruitment
 • Interim recruiter

NIEUWS & BIJEENKOMSTEN

Er worden regelmatig bijeenkomsten in de regio gegeven met onderwerpen zoals employer branding en vacatureteksten schrijven. Tevens wordt er regelmatig nieuws gedeeld over onder andere de regio Den Bosch – Waalwijk. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws of jezelf aanmelden voor een bijeenkomst? Klik dan hieronder!

Sandra Bruurmijn

Primatch Den Bosch – Waalwijk

Zij waren je voor in regio Den Bosch – Waalwijk:

Sandra en Primatch

Mijn naam is Sandra Bruurmijn en sinds 2019 ben ik aangesloten als partner bij Primatch voor het gebied Den Bosch – Waalwijk. Mijn vestiging werkt samen met bedrijven in Waalwijk, Den Bosch, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Rosmalen, Vught, Hedel, Wijk en Aalburg en Hedel.

Recruitment is de rode draad door mijn carrière van 18 jaar ervaring arbeidsbemiddeling. Gestart als consultant en in meerdere management functies het vak door en door leren kennen. Afgelopen jaar mijn eigen onderneming gestart als interim recruiter en werving en selectie adviseur. Doordat mijn visie op de wereld van werving en selectie volledig aansluit bij de werkwijze van Primatch ben ik trots op deze gave samenwerking!

Het juiste personeel is dé sleutel naar succes en dient dan ook vanuit strategisch oogpunt te worden bekeken. Modulair, op een eerlijke, transparante manier, pragmatisch en gericht op de dagelijkse praktijk. Primatch gaat voor echte structurele oplossingen. Soms ongebruikelijk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij onze klanten past. Together we do the job!

Met mijn passie voor het ontwikkelen van recruitment bij organisaties, gecombineerd met eigenaarschap, professionaliteit en eerlijkheid help ik graag bedrijven en organisaties om de juiste keuzes te maken!

Kun je ondersteuning gebruiken bij werving en selectie en zit jouw bedrijf gevestigd in de regio van Primatch Waalwijk – Den Bosch,? Of het nu in Waalwijk, Den Bosch, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Rosmalen, Vught, Hedel, Wijk en Aalburg of Hedel is. Wij zijn altijd dichtbij en kunnen je helpen met het optimaliseren van je recruitmentproces. Neem contact op met Sandra op 06-40895134. Liever contact via mail en/of LinkedIn? Klik dan op de foto!

Mochten we iets voor elkaar kunnen betekenen of mocht je vragen hebben, dan kom ik graag een kop koffie drinken….

 

© Copyright - Primatch