fbpx
  • Primatch Den Bosch - Waalwijk

PRIMATCH DEN BOSCH – WAALWIJK

In de regio Den Bosch- Waalwijk is onze partner Sandra Bruurmijn actief.

“Mijn naam is Sandra Bruurmijn en sinds kort aangesloten als partner bij Primatch voor het gebied Den Bosch – Waalwijk.

Recruitment is de rode draad door mijn carrière van 18 jaar ervaring arbeidsbemiddeling. Gestart als consultant en in meerdere management functies het vak door en door leren kennen. Afgelopen jaar mijn eigen onderneming gestart als interim recruiter en werving en selectie adviseur. Doordat mijn visie op de wereld van werving en selectie volledig aansluit bij de werkwijze van Primatch ben ik trots op deze gave samenwerking!

Het juiste personeel is dé sleutel naar succes en dient dan ook vanuit strategisch oogpunt te worden bekeken. Modulair, op een eerlijke, transparante manier, pragmatisch en gericht op de dagelijkse praktijk. Primatch gaat voor echte structurele oplossingen. Soms ongebruikelijk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij onze klanten past. Together we do the job!

Met mijn passie voor het ontwikkelen van recruitment bij organisaties, gecombineerd met eigenaarschap, professionaliteit en eerlijkheid help ik graag bedrijven en organisaties om de juiste keuzes te maken!

Meer weten? Neem even contact op, dan kom ik graag een kop koffie drinken.”

Bekijk hier de bedrijfsfilm van Primatch. Kan je ondersteuning gebruiken bij werving en selectie en zit jouw bedrijf gevestigd in de regio Den Bosch – Waalwijk? Wij kunnen je helpen met het optimaliseren van je recruitmentproces. Neem contact op met Sandra via 06-40895134. Liever contact via mail en/of LinkedIn? Klik dan op de foto!

NIEUWS & BIJEENKOMSTEN

Er worden regelmatig bijeenkomsten in de regio gegeven met onderwerpen zoals employer branding en vacatureteksten schrijven. Tevens wordt er regelmatig nieuws gedeeld over onder andere de regio Den Bosch – Waalwijk. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws of jezelf aanmelden voor een bijeenkomst? Klik dan hieronder!

Sandra Bruurmijn

Primatch Den Bosch – Waalwijk

Zij waren je voor in regio Den Bosch – Waalwijk:

© Copyright - Primatch