• PRIMATCH GOOI & OMSTREKEN

RECRUITMENT PARTNER GOOI & OMSTREKEN

In de regio Gooi & Omstreken Primatch Partner Winfred Vels actief. Maak kennis met Winfred:

“Unieke mensen en authentieke organisaties helpen uitblinken. Daar word ik warm van. De ene keer ben ik een voortrekker hierin. Op andere momenten ben ik meer adviserend bezig. Mijn persoonlijke bijdrage met een focus op kansen en mogelijkheden ligt hoofdzakelijk op het vlak van de (kern)analyse, het organiseren van een doelgericht aanpak, het enthousiasmeren en verbinden van teams en de inzet van doelgroepgerichte communicatie. Mijn strategische denkstijl combineer ik hierin met een praktische aanpak.

Na ruim 25 jaar ervaring in leidinggevende en adviesfuncties op het vlak van HR, Marketing en Finance weet ik dat blije medewerkers een goed lopend bedrijf maken. Dat betekent dus: de juiste mensen op de juiste plek bij het juiste bedrijf. De basis hiervan ligt bij een goed georganiseerd recruitmentproces. Dat trekt de juiste mensen aan, levert rust en zelfs rendement op.

De Primatch HR Groep (klik hier voor de korte bedrijfsfilm) heeft mijn passie 20 jaar geleden al als haar doel gemaakt. Ik ben daarom dankbaar en een beetje trots dat ik onderdeel mag uitmaken van deze prachtige club enthousiaste mensen.

Ik ben een gedreven en creatief sparringpartner voor ondernemers, directieleden en HR managers met name op het gebied van het innoveren van het recruitment proces. Dit door het combineren van hedendaagse gebruikersvriendelijke ICT-mogelijkheden met de kracht van goede marketing en adequate HR-instrumenten. Al met al help ik met passie bedrijven en organisaties het recruitmentproces efficiënt en effectief te organiseren.”

ONDERSTEUNING BIJ JE RECRUITMENTPROCES NODIG?

Kan je ondersteuning gebruiken bij werving en selectie en is jouw bedrijf gevestigd in de regio Gooi & Omstreken? Ik help je met het optimaliseren van je recruitmentproces. Neem contact op via 088-5325102 of winfred.vels@primatch.nl.

Winfred Vels

Primatch Gooi & Omstreken

Meer leren?

Wij organiseren regelmatig webinars over verschillende onderwerpen, zoals Employer Branding, Referral Recruitment of over het werven van Millennials. Altijd interactief met prikkelende inzichten en praktische tips! De webinars duren ongeveer 1 uur en zijn gratis bij te wonen. Ben jij erbij?

© Copyright 2021 - Primatch