• PRIMATCH HAARLEM & AMSTERDAM

RECRUITMENT PARTNER HAARLEM

In de regio Amsterdam & Haarlem is Primatch Partner Maartje Vaassen actief. Maak kennis met Maartje:

“Als Partner van Primatch HR Group regio Amsterdam en Haarlem help ik bedrijven het verschil te maken in het recruitment proces om deze efficiënt en transparant in te richten. Met mijn recruitment-ervaring in verschillende branches kan ik samen met een bedrijf tot de kern komen om een recruitment strategie op te zetten en/of te optimaliseren. Op maat, met persoonlijk advies en als onafhankelijke partner ondersteun ik bedrijven vindbaar en zichtbaar te worden om geschikte potentiële nieuwe medewerkers te bereiken en aan te trekken. Met als gezamenlijk doel: een sterk werkgeversimago creëren.

Mijn naam is Maartje Vaassen en ik ben woonachtig in Haarlem. Ik heb de Hoge Hotelschool in Den Haag succesvol afgerond en gekozen voor deze studie omdat ik graag service verleen aan mensen en overtref graag de verwachtingen van mensen. Hospitality zit in mijn bloed. Binnen HR zijn staan mensen centraal, dus ik heb direct na mijn studie ervaring in recruitment en commerciële ervaring opgedaan, daarom help ik bedrijven graag het recruitment proces efficiënt en transparant in te richten en een kostenbesparing te realiseren.

Ik ben begonnen met werken bij een uitzendbureau en heb zo de kans gekregen om voor verschillende bedrijven in Amsterdam recruitment oplossingen te bieden, van multinationals tot MKB bedrijven.

De diversiteit aan bedrijven, mensen en de uitdagingen maakt elk bedrijf en opdracht uniek, dit vind ik heel interessant en ik kijk graag mee als onafhankelijke partner om de juiste oplossing te bieden en samen te werken. De afgelopen jaren heb ik mijzelf verder ontwikkeld in strategisch recruitment, met name arbeidsmarktcommunicatie is door technologische ontwikkelingen een cruciaal onderdeel geworden van het recruitment proces. Zo heb ik de gehele recruitment afdeling opgezet voor een hotelorganisatie, van job marketing, implementatie van recruitment tools en systemen tot het trainen van de medewerkers, als 360 graden recruitment partner komt alles aan bod.

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met bedrijven om het recruitment proces, of onderdelen hiervan toe te voegen om bedrijven te ondersteunen de juiste doelgroep aan te trekken op de arbeidsmarkt. Advies op maat om efficiënter te werven, met een vast uurtarief en door de modulaire HR dienstverlening is het aanbod volledig en transparant.

Meer weten? Ik help je graag als Primatch Partner voor de regio Amsterdam & Haarlem.”

ONDERSTEUNING BIJ WERVING & SELECTIE NODIG?

Kan je ondersteuning gebruiken bij werving en selectie en is jouw bedrijf gevestigd in regio Amsterdam & Haarlem? Ik help je met het optimaliseren van je recruitmentproces. Neem contact op via 088-5325100 of maartje.vaassen@primatch.nl.

Primatch Partner Maartje Vaassen

Maartje Vaassen

Primatch Haarlem & Amsterdam

Meer leren?

Wij organiseren regelmatig webinars over verschillende onderwerpen, zoals Employer Branding, Referral Recruitment of over het werven van Millennials. Altijd interactief met prikkelende inzichten en praktische tips! De webinars duren ongeveer 1 uur en zijn gratis bij te wonen. Ben jij erbij?