fbpx

PRIMATCH NOORDOOST BRABANT

In de regio Noordoost Brabant is onze partner Marcel van den Bogaart actief.

“Ik ben overtuigd van de manier van werken van Primatch. Het is een unieke, hele eerlijke en transparante samenwerking. We rekenen de uren die daadwerkelijk worden gemaakt en de diensten die worden ingezet. We toveren geen kandidaat uit de hoed, maar helpen om sámen met het bedrijf de juiste mensen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren. Door de modulaire dienstverlening krijg men precies datgene wat een bedrijf van Primatch vraagt. Bovendien wordt daardoor bijgedragen aan het neerzetten en uitbouwen van een goed werkgeversmerk. 

Of het nu gaat om het tactisch uitzetten van een vacature via de beste (online) media, het inrichten van een werken-bij site, het selecteren van de juiste kandidaat of het afnemen van een test en/of assessment. Primatch kiest niet voor de makkelijkste weg, het snelle geld of de gebruikelijk paden. We gaan voor een echte oplossing. Soms ongebruikelijk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij de individuele vacature en organisatie past. Betrokken, efficiënt, effectief en neutraal, vanuit geen ander belang dan dat van onze opdrachtgever. Together we do the job!

Bekijk hier de bedrijfsfilm van Primatch. Kan je ondersteuning gebruiken bij werving en selectie en zit jouw bedrijf gevestigd in de regio Noordoost Brabant? Wij kunnen je helpen met het optimaliseren van je recruitmentproces. Neem contact op met Marcel via 088-5325160. Liever contact via mail en/of LinkedIn? Klik dan op de foto!

NIEUWS & BIJEENKOMSTEN

Er worden regelmatig bijeenkomsten in de regio gegeven met onderwerpen zoals employer branding en vacatureteksten schrijven. Tevens wordt er regelmatig nieuws gedeeld over onder andere de regio Noordoost Brabant. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws of jezelf aanmelden voor een bijeenkomst? Klik dan hieronder!

Marcel van den Bogaart

Marcel van den Bogaart

Primatch Zuidoost Brabant