• PRIMATCH ROTTERDAM

RECRUITMENT PARTNER ROTTERDAM

Ik stel me graag voor, ik ben Nancy Keesmaat en Partner van Primatch in de regio Rotterdam.

Elke mismatch kost veel energie en veel geld.

Mijn passie is organisaties helpen met het bereiken van het juiste talent. Hierbij ligt de focus op “investeren in de toekomst” met als einddoel: een succesvolle organisatie met succesvolle professionals. Ik doe dit als interim Recruiter of Recruiter Consultant, zowel op locatie als op afstand.

Door inzicht te krijgen in jouw organisatie en door de inzet van de juiste arbeidsmarktcommunicatietools kan Primatch toegang krijgen tot het beste talent op de arbeidsmarkt.

Met een vast uurtarief en door de modulaire opbouw is onze dienstverlening heel transparant en eigentijds.

MEER WETEN?
Kan je ondersteuning gebruiken bij werving en selectie en is jouw bedrijf gevestigd in de regio Rotterdam? Wij kunnen je helpen met het optimaliseren van je recruitmentproces. Neem contact op via nancy.keesmaat@primatch.nl of 088 – 5325135.

Primatch Partner Nancy Keesmaat

Nancy Keesmaat

Primatch Rotterdam

Meer leren?

Wij organiseren regelmatig webinars over verschillende onderwerpen, zoals Employer Branding, Referral Recruitment of over het werven van Millennials. Altijd interactief met prikkelende inzichten en praktische tips! De webinars duren ongeveer 1 uur en zijn gratis bij te wonen. Ben jij erbij?

© Copyright 2021 - Primatch