• PRIMATCH TILBURG

PRIMATCH TILBURG

In Tilburg zijn Tessie Molkenboer, Rowan Evers, Danielle Wassink, Jeroen Bergen en Ronald Leeuwenberg actief.

Zit je bedrijf gevestigd in regio Tilburg en wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onze collega’s via 088-5325125. Liever contact via e-mail en/of LinkedIn? Klik dan op één van de foto’s!

Primatch Consultant Tessie Molkenboer

Tessie Molkenboer

Recruitment Consultant

Primatch Consultant Rowan Evers

Rowan Evers

Recruitment Consultant

Primatch Consultant Danielle Wassink

Danielle Wassink

Manager Vestiging Tilburg

Jeroen Bergen

Managing Partner

Ronald Leeuwenberg

Managing Partner

Tessie Molkenboer:
“De overtuiging dat er niemand zo goed in staat is de juiste match te maken als de organisatie zelf, is ook mijn overtuiging. Het helpen van deze organisaties bij het inrichten van dit proces om samen het beste resultaat te bereiken, is waar ik enthousiast van wordt.”

Rowan Evers:
“Ik heb passie voor recruitment en ik krijg er energie van om werkgevers succesvoller te maken in hun eigen recruitmentproces. Zij hebben vaak alle kennis in huis om de juiste selectie te maken. Maar hoe krijg je voor elkaar dat de juiste kandidaten jou vinden?”

Danielle Wassink:
“Ik vind het fantastisch om ervoor te zorgen dat jullie als organisatie goed in staat zijn om op een duurzame manier, kwalitatief personeel te werven en aan zich weet te binden. Door op zoek te gaan naar jullie toegevoegde waarde en dit verhaal op een creatieve manier te vertalen naar de juiste doelgroep, mag ik steeds een bijdrage leveren aan het succes. Ik ben trots op onze visie, waarbij wij met maatwerk samen jullie ideale wervingsproces neerzetten”.

Jeroen Bergen:
“Ik ben binnen Primatch ruim 17 jaar bezig met HR-vraagstukken, online marketing, arbeidsmarktcommunicatie en met het automatiseren van werving- en selectietrajecten. Ik ben ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van tool2match.”

Ronald Leeuwenberg:
“Ik vind dat ondersteuning van het recruitmentproces moet leiden tot organisaties die beter én slimmer functioneren. Tot organisaties die van meer betekenis zijn voor onze samenleving en waar mensen beter en prettiger werken. Daar zetten wij ons voor in.”

Zij gingen je voor in regio Tilburg: