• PRIMATCH TILBURG

    Maak kennis met Claudie en Tessie

PRIMATCH TILBURG

In Tilburg zijn Claudie Hendrikx en Tessie Molkenboer actief.

Claudie Hendrikx:
“Ik ben sinds 2014 werkzaam bij Primatch. Wat me aanspreekt in onze werkwijze is dat je er samen met de opdrachtgever voor zorgt dat het recruitmentproces goed verloopt. Werken aan hetzelfde doel: De beste kandidaat vinden voor een functie.”

Tessie Molkenboer:
“De afgelopen 15 jaar heb ik verschillende functies en werkvelden binnen het recruitment doorlopen. In deze jaren is me duidelijk geworden dat veel bureaus pretenderen het HR verlengstuk te zijn van een organisatie, maar dat de realiteit anders is. Het winstoogmerk is voor deze partijen dusdanig groot dat er niet meer objectief gekeken wordt naar wat het beste is voor de organisatie. Primatch werkt anders. De overtuiging dat er niemand zo goed in staat is de juiste match te maken als de organisatie zelf, is ook mijn overtuiging. Het helpen van deze organisaties bij het inrichten van dit proces om samen het beste resultaat te bereiken, is waar ik enthousiast van wordt. “Together we do the job”.”

Zit je bedrijf gevestigd in regio Tilburg en wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onze collega’s via 088-5325125. Liever contact via mail en/of LinkedIn? Klik dan op één van de foto’s!

Claudie Hendrikx

Claudie Hendrikx

Recruitment Consultant
Tessie Molkenboer

Tessie Molkenboer

Recruitment Consultant

Zij waren je voor in regio Tilburg:

© Copyright - Primatch