fbpx
  • PRIMATCH TILBURG

    Maak kennis met Tessie, Rowan, Sanne, Jeroen en Ronald

PRIMATCH TILBURG

In Tilburg zijn Tessie Molkenboer, Rowan Evers, Sanne Diekhorst, Jeroen Bergen en Ronald Leeuwenberg actief.

Zit je bedrijf gevestigd in regio Tilburg en wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onze collega’s via 088-5325125. Liever contact via mail en/of LinkedIn? Klik dan op één van de foto’s!

Tessie Molkenboer

Tessie Molkenboer

Recruitment Consultant

Rowan Evers

Recruitment Consultant

Sanne Diekhorst

Operations Manager

Managing Partner Primatch - Jeroen Bergen

Jeroen Bergen

Managing Partner

Ronald Leeuwenberg

Managing Partner

Tessie Molkenboer:
“De overtuiging dat er niemand zo goed in staat is de juiste match te maken als de organisatie zelf, is ook mijn overtuiging. Het helpen van deze organisaties bij het inrichten van dit proces om samen het beste resultaat te bereiken, is waar ik enthousiast van wordt.”

Rowan Evers:
“Ik heb passie voor recruitment en ik krijg er energie van om werkgevers succesvoller te maken in hun eigen recruitmentproces. Zij hebben vaak alle kennis in huis om de juiste selectie te maken. Maar hoe krijg je voor elkaar dat de juiste kandidaten jou vinden?”

Sanne Diekhorst:
“Wat zijn de vraagstukken die spelen binnen de organisatie? En wat is ervoor nodig om succesvol te zijn? Ik ben trots op onze werkwijze waarbij we niet alleen een antwoord op een vraag leveren, maar elke keer gaan voor maatwerk en de verwachting van onze klant overtreffen!”

Jeroen Bergen:
“Ik ben binnen Primatch ruim 17 jaar bezig met HR-vraagstukken, online marketing, arbeidsmarktcommunicatie en met het automatiseren van werving- en selectietrajecten. Ik ben ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van tool2match.”

Ronald Leeuwenberg:
“Ik vind dat ondersteuning van het recruitmentproces moet leiden tot organisaties die beter én slimmer functioneren. Tot organisaties die van meer betekenis zijn voor onze samenleving en waar mensen beter en prettiger werken. Daar zetten wij ons voor in.”

NIEUWS & BIJEENKOMSTEN

Primatch Tilburg geeft regelmatig bijeenkomsten in de regio met onderwerpen zoals employer branding en vacatureteksten schrijven. Tevens wordt er regelmatig nieuws gedeeld over onder andere de regio Tilburg. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws of jezelf aanmelden voor een bijeenkomst? Klik dan hieronder!

Zij gingen je voor in regio Tilburg: