• PRIMATCH TILBURG

PRIMATCH TILBURG

In Tilburg zijn Tessie Molkenboer, Rowan Evers, Danielle Wassink, Jeroen Bergen en Ronald Leeuwenberg actief.

Zit je bedrijf gevestigd in regio Tilburg en wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onze collega’s via 088-5325125. Liever contact via e-mail en/of LinkedIn? Klik dan op één van de foto’s!

Primatch Consultant Tessie Molkenboer

Tessie Molkenboer

Recruitment Consultant

Primatch Consultant Danielle Wassink

Danielle Wassink

Manager Vestiging Tilburg

Danique Verschuuren

Consultant Arbeidscommunicatie & Recruitment

Jeroen Bergen

Managing Partner

Ronald Leeuwenberg

Managing Partner

Tessie Molkenboer:
“De overtuiging dat er niemand zo goed in staat is de juiste match te maken als de organisatie zelf, is ook mijn overtuiging. Het helpen van deze organisaties bij het inrichten van dit proces om samen het beste resultaat te bereiken, is waar ik enthousiast van wordt.”

Danielle Wassink:
“Ik vind het fantastisch om ervoor te zorgen dat jullie als organisatie goed in staat zijn om op een duurzame manier, kwalitatief personeel te werven en aan zich weet te binden. Door op zoek te gaan naar jullie toegevoegde waarde en dit verhaal op een creatieve manier te vertalen naar de juiste doelgroep, mag ik steeds een bijdrage leveren aan het succes. Ik ben trots op onze visie, waarbij wij met maatwerk samen jullie ideale wervingsproces neerzetten”.

Danique Verschuuren:

Jeroen Bergen:
“Ik ben binnen Primatch ruim 17 jaar bezig met HR-vraagstukken, online marketing, arbeidsmarktcommunicatie en met het automatiseren van werving- en selectietrajecten. Ik ben ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van tool2match.”

Ronald Leeuwenberg:
“Ik vind dat ondersteuning van het recruitmentproces moet leiden tot organisaties die beter én slimmer functioneren. Tot organisaties die van meer betekenis zijn voor onze samenleving en waar mensen beter en prettiger werken. Daar zetten wij ons voor in.”

Zij gingen je voor in regio Tilburg:

© Copyright 2021 - Primatch