fbpx
  • PRIMATCH TWENTE

    Maak kennis met Jolanda

PRIMATCH TWENTE

Jolanda Schonewille is onze partner voor recruitment in de regio Twente.

“Ik ben erg enthousiast over de visie en werkwijze van Primatch. Transparant, professioneel, eerlijk en samen. Recruitment en arbeidsmarktcommunicatie is vaak een subtaak van de P&O/HR adviseur. Maar gezien de digitale- en arbeidsmarktontwikkelingen is het een vak apart waarvan het belang niet onderschat mag worden. De beste medewerker op het goede moment op de juiste plek bepaalt immers het succes van je bedrijf. Als Primatch partner ondersteun ik bedrijven bij het vinden van de ideale kandidaat en via het Primatch netwerk kan ik brede online expertise en innovatieve digitale tools inzetten.  De klant betaalt niet per aangenomen medewerker, maar uitsluitend  voor de ondersteuning die nodig is. En als 1 opdracht meerdere nieuwe werknemers oplevert, des te beter. Samen met een opdrachtgever ga ik voor het optimale resultaat. Met mijn passie voor het ontwikkelen van mens en organisatie, gecombineerd met doelgerichtheid en transparantie, help ik bedrijven bij het vinden van de ideale medewerker.”

Neem contact met Jolanda op via 088-5325113 of 06-57139913. Liever contact via mail en/of LinkedIn? Klik dan op de foto!

NIEUWS & BIJEENKOMSTEN

Jolanda geeft regelmatig bijeenkomsten in haar regio met onderwerpen zoals employer branding en vacatureteksten schrijven. Tevens wordt er regelmatig nieuws gedeeld over onder andere de regio Twente. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws of jezelf aanmelden voor een bijeenkomst? Klik dan hieronder!

Jolanda Schonewille

Jolanda Schonewille

Primatch Twente