• PRIMATCH UTRECHT

RECRUITMENT PARTNER UTRECHT

In regio Utrecht is Primatch Partner Tjalien de Lange actief. Even voorstellen:

Mijn passie is organisaties/ondernemers helpen hun doelen te bereiken door duurzaam te groeien met het juiste talent. Daartoe combineer ik mijn ervaring als ondernemer met mijn ervaring op het gebied van Employer Branding, Recruitment en HR.

Doelen geven focus

Het juiste talent aantrekken begint bij de vraag: waar wil je met je organisatie of afdeling naartoe en op welke termijn? Wat voor talent en welke eigenschappen zijn nodig om die doelen te bereiken? Doelen stellen geeft focus. Ad hoc werven is prima voor de korte termijn, op lange termijn is dat echter meestal minder effectief.

Consistentie geeft vertrouwen

Vervolgens moeten kandidaten je weten te vinden (of andersom) en dan vertrouwen in jou krijgen als interessante werkgever. Daartoe is het handig de ‘Candidate Journey’ en de ‘Employee Journey’ in kaart te brengen. ‘Wat zien mensen als eerste uiting van ons? Klopt dat eigenlijk wel met wat we overbrengen tijdens de sollicitatieprocedure en als ze eenmaal aan boord zijn als collega?’

Kruisbestuiving brengt versnelling

Primatch HR Groep heeft ‘consistentie’ ook goed begrepen en zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot een volwassen organisatie op het gebied van Employer Branding, Recruitment en HR. We hebben een schat aan ervaring door een solide team van partners en een professioneel shared service center. Gecombineerd met een prachtige toolbox aan middelen en systemen. Door het met elkaar delen van onze kennis en ervaring, bieden we duurzame toegevoegde waarde en versnelling voor onze klanten. Daarnaast is onze dienstverlening lekker transparant door te werken met uurtarieven en modulaire opbouw.

Persoonlijke noot: Sinds 2003 te vinden op de Utrechtse Heuvelrug en woon daar samen met mijn vriend en 2 kinderen. Ik word blij van geven en delen, van spontane acties, natuur, een bonte bos bloemen, gezonde voeding, patatje oorlog, verse jus en sushi met witte wijn.

Meer weten?

Wil je meer weten of vrijblijvend ‘sparren’ over groei vraagstukken en is jouw bedrijf gevestigd in Utrecht of omgeving? Neem gerust contact op via +31 6 24728880 of tjalien.delange@primatch.nl.

Tjalien de Lange

Primatch Utrecht

Meer leren?

Wij organiseren regelmatig webinars over verschillende onderwerpen, zoals Employer Branding, Referral Recruitment of over het werven van Millennials. Altijd interactief met prikkelende inzichten en praktische tips! De webinars duren ongeveer 1 uur en zijn gratis bij te wonen. Ben jij erbij?

© Copyright 2021 - Primatch