fbpx
  • PRIMATCH UTRECHT

PRIMATCH UTRECHT

In de regio Utrecht vertegenwoordigt Rowan Evers Primatch.

“Ik heb passie voor recruitment en ik krijg er energie van om werkgevers succesvoller te maken in hun eigen recruitmentproces. Zij hebben vaak alle kennis in huis om de juiste selectie te maken. Maar hoe krijg je voor elkaar dat de juiste kandidaten jou vinden?”

Het juiste personeel vinden, binden én behouden blijft de sleutel naar succes. Maar hoe zorg je ervoor dat de juiste mensen jou weten te vinden?

Als Primatch willen wij onze kennis en expertise graag inzetten om samen met onze opdrachtgevers tot duurzame en betaalbare oplossingen te komen. Daarbij kunnen wij gebruik maken van een breed portfolio aan reeds bewezen recruitment tools. De klant heeft de regie. Wij helpen. Samen werken wij aan een structurele oplossing van recruitment vraagstukken. Soms standaard, soms ongebruikelijk, maar altijd maatwerk.” Meer weten? Bekijk hier de bedrijfsfilm van Primatch. Of neem contact met ons op. We komen graag langs. via 088-5325145. Een bericht mail of Linkedin kan natuurlijk ook. Klik dan rechts op de contactopties.

NIEUWS & BIJEENKOMSTEN

Er worden regelmatig bijeenkomsten in de regio gegeven met onderwerpen zoals employer branding en vacatureteksten schrijven. Tevens wordt er regelmatig nieuws gedeeld over onder andere de regio Utrecht. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws of jezelf aanmelden voor een bijeenkomst? Klik dan hieronder!

Rowan Evers

Primatch 

Zij waren je voor in regio Utrecht:

NIEUWS & BIJEENKOMSTEN

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws of jezelf aanmelden voor een bijeenkomst? Klik dan hiernaast!