fbpx
  • Primatch West-Brabant

    Maak kennis met Rudolf & Gianni

PRIMATCH WEST BRABANT

In de regio West Brabant zijn onze partners Rudolf van Gastel & Gianni Mascolo actief.

Rudolf van Gastel is 5 jaar als partner aangesloten bij Primatch vanuit zijn woonplaats Roosendaal. Nog steeds draagt hij met veel plezier zijn credo “klanten beter maken in recruitment” uit. 

Gianni Mascolo heeft zich onlangs vanuit Breda aangesloten omdat Primatch een sterke partner is die een innovatieve, duurzame en transparante manier van werken heeft in de traditionele wereld van werving en selectie. 

Waarom Primatch Recruitment in West-Brabant?

Rudolf en Gianni gaan samen onder de naam Primatch West-Brabant verder. Ze kenden elkaar voor Primatch niet. Misschien is het tegendraads. Maar juist dat zien ze als groot voordeel om als team te vermenigvuldigen en het netwerk wat ze allebei al hebben te bundelen. En als klant heb je daarvan profijt, want twee weten en kunnen meer dan één. Rudolf en Gianni hebben een klik en dit onderstreept waar Primatch voor staat: “together we do the job”!

Wat betekent “together we do the job” voor relaties en klanten?

Dat Rudolf en Gianni vanaf nu samen in de continue veranderende arbeidsmarkt met een transparante werkwijze structureel bijdragen aan het verbeteren van het werving- en selectieproces voor hun klanten. Onze oplossingen voor recruitment vind je hier.

Hoe helpen ze jou om je recruitmentstrategie te verbeteren?

Laten zien wie je bent, waar je voor staat en wat je wil. Zichtbaarheid en bereikbaarheid. In de huidige wereld die bol staat van verandering is dit waar het om draait. Tenminste, als jij wil dat sollicitanten bij jou aan de deur kloppen om voor jouw bedrijf te komen werken! Rudolf en Gianni helpen hier bij. Enerzijds door bedrijven beter en slimmer te maken in werving & selectie. Anderzijds door te adviseren en in het proces te ondersteunen.

Partner Primatch Roosendaal - Rudolf van Gastel

Rudolf van Gastel

Primatch West Brabant

Meer weten?

Bekijk dan het bedrijfsfilmpje van Primatch. Wil jij hulp bij werving en selectie en zit jouw bedrijf gevestigd in de regio West-Brabant? Dan denken wij graag mee.

NIEUWS & BIJEENKOMSTEN

Er worden regelmatig bijeenkomsten in de regio gegeven met onderwerpen zoals employer branding en vacatureteksten schrijven. Tevens wordt er regelmatig nieuws gedeeld over onder andere de regio West-Brabant. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws of jezelf aanmelden voor een bijeenkomst? Klik dan hieronder!

Gianni Mascolo

Primatch West Brabant

Zij waren je voor in regio West Brabant: