• PRIMATCH WOERDEN - HET GROENE HART

    Maak kennis met Sandor

PRIMATCH WOERDEN – HET GROENE HART

Sandor Harmens is partner voor recruitment in de regio Woerden – Het Groene Hart.

‘Het zijn de medewerkers die jouw organisatie succesvol maken’ 

“Vanaf september 2017 ga ik, Sandor Harmens, met veel plezier aan het werk in de regio Woerden – Het Groene Hart, de regio waar ik woon en werk, leef en geniet. Door mijn jarenlange ervaring, gedrevenheid en mijn sterke lokale netwerk kan ik talentvolle mensen binden aan mooie organisaties. De afgelopen 20 jaar heb ik mij vanuit diverse functies steeds verder verdiept in people management en recruitment. Organisaties ondersteunen bij het vinden van de juiste medewerker en daarmee bijdragen aan het nog succesvoller maken van de organisatie, dat is mijn uitdaging!

Als Primatch partner bied ik diverse recruitment oplossingen waarmee jouw organisatie zelf beter kan werven en selecteren. Ik kan het gehele recruitmentproces voor jou verzorgen of bepaalde onderdelen daarvan. Oplossingen tegen een transparante uurvergoeding.

Ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt over het invullen van vacatures? Kritische vragen stelt? Suggesties doet over jouw HR-vraagstukken en zorgt dat de best passende medewerker bij jou komt werken?

Is je organisatie gevestigd in de regio Bodegraven – De Ronde Venen – Woerden?  Primatch Woerden – Het Groene Hart kan je helpen met het optimaliseren van je eigen recruitmentproces.

Neem gerust contact met mij op om persoonlijk kennis te maken!”

Neem contact met Sandor op via 088-5325150 of 06-12944202. Liever contact via mail en/of LinkedIn? Klik dan op de foto!

NIEUWS & BIJEENKOMSTEN

Sandor geeft regelmatig bijeenkomsten in zijn regio met onderwerpen zoals employer branding en vacatureteksten schrijven. Tevens wordt er regelmatig nieuws gedeeld over onder andere de regio Woerden – Het Groene Hart. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws of jezelf aanmelden voor een bijeenkomst? Klik dan hieronder!

Sandor Harmens

Sandor Harmens

Primatch Woerden - Het Groene Hart

Lees hier het artikel uit ‘De Venen Into Business’ over de vestiging Woerden – Het Groene Hart.