fbpx
  • PRIMATCH ZWOLLE

    Maak kennis met Bas

PRIMATCH ZWOLLE

In de regio Zwolle is onze partner Bas Eggink actief.

‘De juiste medewerkers op de juiste plek op de juiste tijd, daar draait het om’ 

“Vanaf januari 2018 ben ik, Bas Eggink, weer voor jou als klant de partner in de regio Zwolle. Door mijn jarenlange ervaring en enthousiasme en mijn sterke lokale verbinding kan ik je helpen de juiste mensen te vinden.  

Als Primatch partner bied ik diverse recruitment oplossingen waarmee jouw organisatie zelf beter kan werven en selecteren. Ik kan het gehele recruitmentproces voor jou verzorgen of bepaalde onderdelen daarvan. Oplossingen tegen een transparante uurvergoeding.

Ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt over het invullen van vacatures? Kritische vragen stelt? Suggesties doet over jouw HR-vraagstukken en zorgt dat de best passende medewerker bij jou komt werken? Is je organisatie gevestigd in de regio Zwolle? Primatch Zwolle kan je helpen met het optimaliseren van je eigen recruitmentproces.

Neem gerust contact met mij op om persoonlijk kennis te maken!”

Neem contact met Bas op via 088-5325138. Liever contact via mail en/of LinkedIn? Klik dan op de foto!

NIEUWS & BIJEENKOMSTEN

Er worden regelmatig bijeenkomsten gegeven in de regio met onderwerpen zoals employer branding en vacatureteksten schrijven. Tevens wordt er regelmatig nieuws gedeeld over onder andere de regio Zwolle. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws of jezelf aanmelden voor een bijeenkomst? Klik dan hieronder!

Bas Eggink

Bas Eggink

Primatch Zwolle

Zij waren je voor in regio Zwolle: