fbpx
  • WAAR VIND IK TALENT IN TWENTE?

WAAR VIND IK TALENT IN TWENTE?

We vissen allemaal in dezelfde vijver. En van sommige vissen zijn er gewoon niet zo veel. In de Twentse Arbeidsmarktmonitor duidt het Kennispunt Twente ontwikkelingen op de Twentse arbeidsmarkt. Ruim 30% van de werkgevers denkt dat het in 2019 moeilijker wordt om vacatures in te vullen. Eén op de 5 verwacht medewerkers lastiger te kunnen behouden. Wat betekenen de gepubliceerde cijfers van kwartaal 1 van 2019 voor jouw organisatie, waar zitten de knelpunten en waar liggen kansen?

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Voor iedereen die binnen een organisatie verantwoordelijk is voor het vinden van nieuwe medewerkers. Directeur, Operationeel/Financieel Manager, HR Manager/Adviseur of Recruiter; iedereen is van harte welkom.

WAT GA JE LEREN?

We gaan samen aan de slag op basis van de knelpunten die jij ervaart bij het vinden en behouden van medewerkers. We nemen elkaars praktijk als voorbeeld en gaan aan de slag om via gedeelde inzichten en ondersteunende theorie tot werkbare oplossingen te komen. Hoe vind je wel de sollicitant en wat kun je doen om deze aan boord te krijgen en houden? We vragen voor aanvang jouw input om de middag definitief te plannen, maar globaal ziet het programma er als volgt uit:

  • De Twentse Arbeidsmarkt, duiding van de Twentse Arbeidsmarkt Monitor kwartaal 1 2019
  • Doelgroepen om te werven
  • Profilering als werkgever
  • Vacatureteksten en online werven
  • Behoud van medewerkers

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jolanda Schonewille is onze HR business partner in de regio Twente. Met haar vermogen om te verbinden en haar brede ervaring in recruitment en talentontwikkeling kan zij veel delen over het vinden en binden van medewerkers. Meer weten over Jolanda? Kijk dan bij Primatch Twente.

LOCATIE

Ondernemerscentrum H164
Enschedesestraat 164
7552 CL Hengelo

DATUM & TIJD

Dinsdag 25 juni 2019

Inloop: 13.15 uur
Start: 13.30 uur
Einde: 16.30 uur

KOSTEN

Gratis

ZIJ GINGEN JE VOOR

Graphic Packaging:

“Veel geleerd binnen een kleine tijd en veel ideeën opgedaan.”

Mazars:

“Fijne informele sfeer en erg interactief.”

Kühne Holland:

“Laagdrempelig, leuk om anderen te horen met vergelijkbare of aansluitende vraag-/probleemstukken.”

NetMatch:

“Persoonlijke benadering, ontvangst met alle namen op het scherm, mogelijkheid om elkaar te leren kennen, interactie tussen sprekers en deelnemers. Prettig dat deze bijeenkomsten vanaf het einde van de middag gepland worden.”

Levens Cooking & Baking:

“De interactiviteit en persoonlijke benadering zijn mij erg bijgebleven. Knap, de sprekers kende iedereen van naam.”

Samenwerkende Tandartsen:

“Het was een inspirerende sessie. Leuk dat jullie onze websites onder de loep namen. Confronterend, maar daarom juist iets om van te leren. Leuk om te zien hoe je het dan wel moet doen.”

Andriessen:

“De interactieve opzet en de voorbeelden van alle deelnemers die in de bijeenkomst waren meegenomen was erg interessant.”

ABC E Business:

“Ik vond het ontzettend interessant en heb goede adviezen mogen ontvangen die ik meteen kan toepassen.”

© Copyright - Primatch