WEBINAR CANDIDATE JOURNEY & SOCIAL MEDIA CONTENTSTRATEGIE

We zien vaak bij opdrachtgevers dat alle doelgroepen op dezelfde manier worden geworven en dezelfde weg volgen bij een sollicitatie. Daarnaast krijgen we vaak de vraag: “Hoe zet ik social media het beste in bij mijn werving?”. 

Hierop komen we bij het volgende: Alle doelgroepen hebben andere triggers en een andere voorkeur om een sollicitatie af te ronden. Dit zorgt ervoor dat je daar inzicht in moet krijgen om zo jouw nieuwe medewerker te kunnen verleiden, verrassen en te overtuigen om bij jou te solliciteren. Deze doelgroep gebonden inrichting zorgt voor kwalitatieve sollicitanten en vooral een duurzame arbeidsverhouding op lange termijn. 

In deze webinar nemen we je mee in de verschillende fases en doelen van de candidate journey waarbij je de contentstrategie social media hebt gekozen. We geven je praktische inzichten en tips om meer rendement (conversie) te halen uit jouw wervingsacties.

WAT GA JE LEREN TIJDENS DEZE WEBINAR?

  • De candidate journey van A tot Z;
  • Inzetten social media contentstrategie;
  • Overzicht belangrijke platformen binnen social media;
  • Het recruitmentproces bekijken vanuit een moderne marketingstrategie;
  • Ontwikkelingen op het gebied van social media.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Deze training is bedoeld voor HR arbeidsmarkt professionals die succesvol willen zijn in het werven van nieuwe medewerkers waarbij social media een overweging is in de marketingmix en die de candidate journey goed willen inregelen. 

Na aanmelding voor de webinar ontvang je een mail met een link waarmee je de online kennissessie kan bijwonen.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Danielle Wassink is recruitment consultant bij Primatch. Met haar ruime ervaring binnen recruitment kan ze veel vertellen over alle facetten van recruitment.

LOCATIE

Online webinar

DATUM & TIJD

Donderdag 9 april 2020

Start: 08.45 uur
Einde: 11.00

KOSTEN

Gratis