WEBINAR: DE ARBEIDSMARKT UITDAGINGEN IN 2021

Welke krachten spelen er op de arbeidsmarkt, waarom krijg je op de ene vacature 30 reacties en op een ander vacature 2! Waarom zijn de nieuwe generaties op de arbeidsmarkt zo lastig! Wat is de impact van Google for jobs, wat is de reactie van Indeed op Google For Jobs. Wat gaat Microsoft doen met LinkedIn? Neem de werkloosheid toe. Gaan we dat merken aan het aantal reacties op vacatures? Wat staat ons te wachten in 2021?

Al deze vragen beantwoorden we in de Webinar De Arbeidsmarkt Uitdagingen in 2021

Jeroen neemt je op geheel eigenwijze mee in zijn visie op de grote ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor 2021. Het is interactief het is online en het is inspirerend!

WAT GA JE LEREN?

Inzicht in waarom de arbeidsmarkt nu vaak moeizaam reageert, waarom wendbare en flexibele organisaties de winnaars van de toekomst zijn. Daarnaast is het een reflectie op de vraag, wie willen er nog bij mijn organisatie werken en wie zou ik willen dat er bij mij kwamen werken.

VOOR WIE IS DEZE WEBINAR?

Speciaal voor HR Managers en directieleden die meer willen weten over strategische recruitment en de koppeling tussen employerbranding en recruitment strategie.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch. Hij heeft ruim 18 jaar ervaring binnen online recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectie trajecten. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere Tool2Match.

LOCATIE

Webinar

DATUM & TIJD

Dinsdag 15 december 2020

Aanvang: 15.15 uur
Start: 15.30 uur
Eind: 17.15 uur

KOSTEN

Gratis