WEBINAR: DOELGROEPGERICHT WERVEN

27 mei 2021 | 15:30 – 16:30 | Gratis deelname

Weet jij wat het nut is van doelgroepmarketing binnen recruitment? Het antwoord hierop is: zorgen dat jouw doelgroep zo goed mogelijk wordt bereikt met betrekking tot je huidige of toekomstige vacatures.

Door jouw doelgroep specifiek aan te spreken verhoog je het aantal reacties van (potentiële) topkandidaten én verlaag je de mediakosten, omdat je niet meer te algemeen of te breed jouw vacature uitzet. Als je ook nog helder communiceert waar jouw organisatie voor staat, neemt het aantal gekwalificeerde reacties nog verder toe.

Dit is precies wat je wil!

WAT GA JE LEREN?

Je leert je te verdiepen in je doelgroep om vervolgens specifieke content te ontwikkelen:

  • Analyse fase: wie is mijn doelgroep, hoe ziet hun leefwereld eruit, wat zijn hun pull en push factoren, wat vinden zij belangrijk in een nieuwe baan en wat vinden zij belangrijk in een sollicitatieprocedure?
  • Persona: breng je doelgroep tot leven door alle verkregen informatie en inzichten te verwerken in een persona canvas (semi-fictieve weergave van jouw ideale kandidaat).
  • Actiefase: hoe vertaal je deze inzichten naar rake communicatie op het niveau van content en wervingskanalen. En hoe houd je hierbij rekening met de verschillende fases van de candidate journey (de ‘reis’ die een kandidaat meemaakt in de sollicitatieprocedure).

VOOR WIE IS DEZE WEBINAR?

Deze webinar is voor iedere professional die betrokken is bij het werven van personeel.

Doelgroepmarketing helpt jou om structureel je doelgroep te herkennen en jouw werving hierop af te stemmen. Een echte key to success, want het dwingt jou om keuzes te maken en beter te communiceren.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch. Hij heeft ruim 22 jaar ervaring binnen online recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectie trajecten. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere Tool2Match.

LOCATIE

Webinar

DATUM & TIJD

Donderdag 27 mei

Start: 15.30 uur
Einde: 16.30 uur

KOSTEN

Gratis