WEBINAR: EMPLOYER BRANDING & DE CANDIDATE JOURNEY

20 april 2021 | 15:30 – 16:30 | Gratis deelname

De wereld van recruitment verandert in rap tempo en heeft ook een steeds grote impact op de arbeidsmarkt en de behoefte van bedrijven en organisatie aan (goed) personeel. Een aantal bedrijven weten hier goed mee om te gaan, maar veel organisaties ook niet. Hoe kan een bedrijf zich zo goed mogelijk op de arbeidsmarkt positioneren, welke middelen zijn daarbij nodig en welk budget moet je daarvoor vrij maken? Een begrip dat de laatste jaren een enorme opkomst heeft gemaakt is employer branding.

Laten zien wie je als werkgever bent, oftewel Employer Branding, is belangrijk en essentieel om het talent dat past bij jouw organisatie aan te trekken én te behouden. Dit is niet alleen effectief voor toekomstige werknemers maar ook voor huidige werknemers en aandeelhouders.

Het merendeel van de werkzoekenden zoekt online naar vacatures. Hierdoor is de vindbaarheid, zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van je organisatie cruciaal. Binnen je employer branding zijn én de vacatures én de omgeving waarin de kandidaat online ontvangen wordt heel erg belangrijk. Maar wat is employer branding nou precies en wat moet je ermee als werkgever?

Tijdens de webinar employer branding geven we je inzicht in de mogelijkheden en geven we je handvatten om te bepalen welke keuzes je kan maken, want alles doen is meestal niet realistisch en praktisch uitvoerbaar.

WAT GA JE LEREN?

  • Vergroten kennis en inzichten over arbeidscommunicatie en employer branding;
  • Hoe kun jij je werkgeversmerk versterken;
  • Hoe kun jij jouw organisatie het beste neerzetten;
  • Hoe bereik je de beste kandidaten voor jouw (toekomstige) vacatures;
  • Hoe belangrijk is de candidate journey.

VOOR WIE IS DEZE WEBINAR?

Deze webinar is voor iedereen die binnen een organisatie succesvol wil zijn in het werven van nieuwe medewerkers.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch. Hij heeft ruim 22 jaar ervaring binnen online recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectie trajecten. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere Tool2Match.

LOCATIE

Webinar

DATUM & TIJD

Dinsdag 20 april

Start: 15.30 uur
Einde: 16.30 uur

KOSTEN

Gratis