TWEELUIK NOW 2.0 DE STAND VAN ZAKEN | GOED WERKGEVERSCHAP & COVID 19

WAT GA JE LEREN?

Op dinsdag 23 juni en dinsdag 30 juni organiseert Primatch samen met Committ Legal een tweeluik over twee thema’s die Covid en arbeidsmarkt gerelateerd zijn. Op 23 juni praten we je bij over de nieuwe NOW regeling en wat dat betekent voor ondernemers en bedrijven.

Op 30 juni informeren we je in een interactieve sessie over waar de verantwoordelijkheden van werkgevers en werknemers liggen in deze covid periode. Mag ik als werknemer zomaar thuis blijven werken? Kan ik als werkgever verplichten vakantiedagen op te nemen. En wie betaalt de kosten als een werknemer die zelf niet ziek is in quarantaine moet vanwege een zieke huisgenoot? Zijn dat ziektedagen of is dat verlof? Hoe zit dat eigenlijk.
En de kosten van mondkapjes omdat een medewerker met het OV reist, voor wie zijn die kosten? En het inrichten van een thuiswerkplek, kan je die declareren bij je werkgever?

Een mogelijkheid om al dit soort vragen te stellen en antwoorden te krijgen.

VOOR WIE IS DEZE KENNISSESSIE?

Werkgevers, P&O-ers en directeuren.

Datum: 23 en 30 juni

Tijdstip 09.30 uur tot 10.30 uur

Vorm: online via Zoom

Kosten: kosteloos voor deelnemers van de doelgroep

Het is niet nodig je voor beide sessies in te schrijven ze zijn ook individueel te volgen.

Na aanmelding ontvang je een e-mail met een link waarmee je via Zoom aan deze webinar kan deelnemen.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Sandra Wouters, Oprichter en eigenaar van Committ Legal. Sandra heeft jarenlange ervaring als arbeidsjurist. De pragmatische manier waarop zij juridische casuïstiek benadert, en haar diepgaande kennis op het arbeid juridische domein maken haar een geliefde sparringpartner voor vele MKB bedrijven en ondernemers. Met de website AnderhalvemetervoorHR.nl was zij een van de eerste in Nederland die een structurele bijdrage leverde aan de discussie die in veel bedrijven speelt over wat mag er wel en wat mag er niet in deze Covid 19 periode.

https://www.linkedin.com/in/sandra-wouters-794533a/

WIE GEEFT DE TRAINING?

Managing Partner Primatch - Jeroen Bergen

Jeroen Bergen is Partner Vennoot Primatch Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring op het vlak van online recruitment, Employer Branding, Candidate journey’s en recruitment proces technologie, kan Jeroen als geen ander vertellen over de impact van Covid 19 op de arbeidsmarkt, wat er vergelijkbaar maar ook anders is aan deze periode t.a.v. andere crises en hoe je als werkgever juist nu het verschil kan maken!

https://www.linkedin.com/in/jeroenbergen/

LOCATIE

Webinar

DATUM & TIJD

Dinsdag 23 en 30 juni

Aanvang: 09.15 uur
Start: 9.30 uur
Einde: 10.30 uur

KOSTEN

Gratis