WEBINAR: TRENDS OP DE ARBEIDSMARKT 

Welke krachten spelen er op de arbeidsmarkt? Waarom krijg je op de ene vacature 30 reacties en op een ander vacature 2? Waarom zijn de nieuwe generaties op de arbeidsmarkt zo lastig? Wat is de impact van Google for jobs? Wat is de reactie van Indeed op Google For Jobs? Wat gaat Microsoft doen met LinkedIn? Neemt de werkloosheid toe? Gaan we dat merken aan het aantal reacties op vacatures? Wat zijn op dit moment de trends op de arbeidsmarkt?

Al deze vragen beantwoorden we in de Webinar Trends op de arbeidsmarkt 

Jeroen neemt je op geheel eigenwijze mee in zijn visie op de trends op de arbeidsmarkt . Het is interactief, het is online en het is inspirerend!

WAT GA JE LEREN?

Inzicht in waarom de arbeidsmarkt nu vaak moeizaam reageert, waarom wendbare en flexibele organisaties de winnaars van de toekomst zijn. Daarnaast is het een reflectie op de vraag, wie willen er nog bij mijn organisatie werken en wie zou ik willen dat er bij mij kwamen werken.

VOOR WIE IS DEZE WEBINAR?

De webinar is voor iedereen die binnen een organisatie succesvol wil zijn in het werven van nieuwe medewerkers en benieuwd is naar de uitdagingen op de arbeidsmarkt in 2021.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch. Hij heeft ruim 18 jaar ervaring binnen online recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectie trajecten. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere Tool2Match.

LOCATIE

Webinar

DATUM & TIJD

Dinsdag 11 februari 2021

Start: 15.30 uur
Eind: 16.30 uur

KOSTEN

Gratis