WEBINAR: WERVEN MET JE EIGEN NETWERK

23 maart 2021 | 15:30 – 16:30 | Gratis deelname

De reden dat steeds meer bedrijven kiezen voor het werven via het eigen netwerk (ook wel referral recruitment genoemd), is omdat het relatief goedkoop is. Je put immers uit het netwerk van je huidige medewerkers en hoeft geen geld uit te geven aan het plaatsen van vacatures of aan het werven van kandidaten via een bureau. Daarnaast is het een betrouwbare wervingsbron en is de kwaliteit van kandidaten hoog. Een referral zoekactie levert meestal meer op dan het aanschrijven van kandidaten via LinkedIn.

Maak jij al gebruik van je collega’s als wervingskanaal?

WAT GA JE LEREN?

Je leert binnen deze training hoe je werving binnen je eigen netwerk inzet, hoe je er draagvlak voor krijgt, welke werkwijze je kunt kiezen, hoe je de aandacht vasthoudt en hoe je eigen medewerkers kunt belonen voor het aandragen van nieuwe medewerkers. We bespreken praktijkvoorbeelden en delen zoveel mogelijk kennis. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin er veel ruimte is voor het delen van ervaringen.

VOOR WIE IS DEZE WEBINAR?

Voor iedereen die ieder die meer rendement wil halen uit de werving van nieuwe medewerkers en daarbij ook het eigen netwerk wil inzetten.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch. Hij heeft ruim 22 jaar ervaring binnen online recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectie trajecten. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere Tool2Match.

LOCATIE

Webinar

DATUM & TIJD

Dinsdag 23 maart

Start: 15.30 uur
Einde: 16.30 uur

KOSTEN

Gratis