WERVEN VIA JE EIGEN NETWERK

De reden dat steeds meer bedrijven kiezen voor het werven via het eigen netwerk (ook wel referral recruitment genoemd), is omdat het relatief goedkoop is. Je put immers uit het netwerk van uw huidige medewerkers en hoeft geen geld uit te geven aan het plaatsen van vacatures of aan het werven van kandidaten via een bureau. Daarnaast put je uit een betrouwbare bron en zorgt dit er ook voor dat de kwaliteit van kandidaten over het algemeen hoger is. Over het algemeen levert een referral zoek-actie meer op dan versturen van LinkedIn messages.

Maak jij al gebruik van je collega’s als wervingskanaal?

VOOR WIE IS DEZE TRAINING

Voor iedereen die ieder die meer rendement wil halen uit de werving van nieuwe medewerkers en daarbij ook het eigen netwerk wil inzetten.

WAT GA JE LEREN?

Je leert binnen deze training hoe je werving binnen je eigen netwerk inzet, hoe je er draagvlak voor krijgt, welke werkwijze je kunt kiezen, hoe je de aandacht vasthoudt en hoe je eigen medewerkers kunt belonen voor het aandragen van nieuwe medewerkers. We bespreken praktijkvoorbeelden en delen zoveel mogelijk kennis. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin er veel ruimte is voor het delen van ervaringen.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Marco van de Vliet

Marco van de Vliet is Partner van Primatch Kempen. Met zijn ervaring binnen recruitment kan hij veel vertellen over alle facetten van recruitment. Meer weten over Marco? Kijk dan bij Primatch Kempen.

LOCATIE

Valkenswaard

DATUM & TIJD

Donderdag 4 juli 2019

KOSTEN

Gratis