WIN DE SLAG OP DE ARBEIDSMARKT VAN JOUW CONCURRENT EN MAAK WERK VAN GROEIPLANNEN!

We hebben een beroepsbevolking van 9 miljoen en ruim 10% van hen wisselt dit jaar van baan. Er zijn dus kandidaten voor jouw vacatures beschikbaar. Echter, er is ook volop concurrentie op de arbeidsmarkt. Hoe zorg je er voor dat geschikte kandidaten voor jouw bedrijf kiezen? Hoe bereik je deze doelgroepen en hoe breng je de juiste boodschap!

Over dit onderwerp geef ik een kennisevent van 2 uur waarin je alle inzichten opdoet om concreet jouw werving & selectie te optimaliseren. Hiermee kun je jouw groeiplannen realiseren.

Recruitment is al lang niet meer een ‘dingetje’ van de afdeling HR. Recruitment is topsport waarbij focus, een goede organisatie en aandacht voor de details bepalend zijn voor succes.

WAT GA JE LEREN?

In dit kennisevent geef ik je een goed inzicht in wat modern en doelgroep gerichte recruitment inhoudt. Denk hierbij onder andere aan de volgende onderwerpen:

  • Wat is Employer Branding
  • Welke rol speelt Job Marketing
  • Hoe optimaliseer ik mijn Conversie
  • Waarom zou ik een Werkenbij-site willen
  • De nut en noodzaak van Assessments

Ik beloof dat je aan het eind van dit event volop inspiratie en concrete ideeën hebt om recruitment binnen jouw organisatie te verbeteren.

WIE GEEFT DE TRAINING?

Willem Olthof verzorgt deze training. Willem helpt bedrijven, in de regio Apeldoorn – Deventer, bij het realiseren van hun groeiplannen door concrete oplossingen te ontwikkelen en adviezen te geven op het gebied van recruitment & assessment van (nieuwe) medewerkers.

LOCATIE

Omnisport
De Voorwaarts 55
7321 MA
Apeldoorn

DATUM & TIJD

Uitgesteld in verband met corona dreiging. 

KOSTEN

Gratis