YVONNE REMMEN | ITELLIGENCE
OVER RPO

itelligence is een toonaangevende fullservice aanbieder van SAP oplossingen welke gevestigd is in 22 landen. HR Manager Yvonne Remmen had een grote wervingsbehoefte aan SAP-consultants en maakte daarbij gebruik van RPO.

“Via een themabijeenkomst Social Media & Recruitment ben ik in contact gekomen met Primatch. Het werken op uurtarief in plaats van een fee was de trigger voor mij om nog eens dieper met ze in gesprek te gaan.”

Veel organisaties zijn gewend dat bureaus puur werken op basis van een fee terwijl het werken op uurbasis efficiënter en kostenbesparend werkt.

“Inhouse Recruitment is voor ons de ideale samenwerking met Primatch. Vanwege onze grote wervingsbehoefte aan SAP-consultants is het voor ons prettig dat een kundige en vaste contactpersoon namens ons een belangrijk deel van de recruitmenttaken uitvoert”.

We trainen de huidige medewerkers en richten een proces in dat er voor zorgt dat ook nadat wij niet meer actief zijn de werving- en selectie vraagstukken structureel zijn verholpen. Dit kan zijn met hulp van een werken-bij site, een softwarematige oplossing of het structureel inzetten van een test en/of assessment waardoor selectie meer structuur krijgt en er minder fouten plaats vinden. Op diverse niveaus, met concrete toegevoegde waarde en altijd met kennis van zaken.

“Vanwege onze grote wervingsbehoefte zijn onze voordelen van werken met Primatch de lagere kosten, het meeliften op inkoopvoordelen en de deskundigheid. Ik zal de werkmethode van Primatch dan ook zeker aanraden bij mijn relaties.“

Wil jij, net zoals Yvonne, meer weten over RPO? Neem dan contact met ons op en we komen graag eens bij je langs.